OM

VINDRO AB - VI ÄLSKAR ATT FOTOGRAFERA!
VINDRO AB är ett familjeföretag i Småland och Öland som främst arbetar med företagsfotografering och vårt populära PPI-paket (Profil, Produkt och Interiör) abonnemang där vi regelbundet kommer på besök till ditt företag och bygger din bildbank. 
Till ett fast pris varje år, till en kostnad som både är rimlig och prisvärd, erbjuder vid dig möjligheten att alltid ha en fotograf vid din sida.
Sedan 2013 har vi hjälpt företag och privatpersoner med fotografering i alla dess former. Till detta erbjuder vi även kurser i fotografering, uthyrning av studio och utrustning, efterbehandling av bilder och rådgivning i det mesta inom området.
Vi står för ett personligt och ärligt engagemang och ser fram emot att samarbeta med Dig.

Varmt Välkommen.
LINDA BROLIN
LINDA BROLIN
Linda - är vår heltidsanställda fotograf - som förutom att vara fotograf är diplomerad stylist och make-up specialist. Linda har bred erfarenhet från företagsfotografering, familj och bröllop, och har även arbetat som skolfotograf.
CRISTIAN BROLIN
Cristian arbetar främst med landskap- och miljöfotografering, samt det tekniska kring fotoutrustning, redigering, och PPI-behovsanalys hos företag för att förbättra den grafiska profilen. ​​​​​​​
Back to Top